08 March 2011

Entri Tak Ada Tajuk

Assalammualaikum dan selamat sejahtera



Akhirnya broadband dah laju seperti biasa, letih menghitung hari sampai 8 haribulan. Sakit hati tengok line broadband yang lembab mengalahkan siput. Jadi nak online pun tak ada mood. Ye la, bukak dashboard belog berjam, apatah lagi nak singgah belog orang lain.

Terima kasih kepada sesiapa yang tag untuk join contest. Ni line bb dah laju, baru la laju nak masuk contest.Baru-baru ni aku dapat hadiah saguhati dari belog mrsbifa untuk Contest Confident With Yourself
Ok la tu dari tak dapat apa-apa.

Terima kasih juga yang sudi follow belog busuk ni. Terharu sangat, ada jugak yang sudi baca entri-entri mengarut dalam ni. Ish..ish.. Mintak maaf la kalau membuang masa korang dengan membaca entri-entri mengarut dalam belog ni. Nanti aku cuba letak perkara-perkara yang lebih berfaedah ye.

pissssssttttt : Tadi pergi testshoot untuk majalah Dara.com :)

No comments: