31 March 2011

Dunia Belog Akan Ditinggalkan

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Serius aku nak bla dari dunia belog ni, merajuk la, korang taknak komen banyak-banyak, tak nak ajak ramai-ramai follow belog aku ni ha.. dah la sampai sini je la, lepas ni tak ade dah kau tengok Anis Adila Aris update entry dah, waktu tu baru korang tau betapa rindunya korang kat aku ni. 


Dah la Anis Adila Aris, tak payah nak buat drama lagi. Semua yang aku cakap kat atas aku tipu ye.
Sayang ooooo kat belog ni, tak kan nak tinggal camtu, banyak aku berkorban demi belog ni tapi memang aku nak tinggalkan belog ni kejap je masa waktu exam nanti. 


Maybe dalam 2 minggu atau seminggu sebelum exam korang tak nampak dah aku post entry baru tapi kalau ada gak yang aku post tu masa tu, maknanya Anis Adila Aris ni degil orangnya. Jadi korang kena tegur aku, cakap macam ni " Woi, tak sedar diri ke nak exam, tutup laptop, pergi study!!!"


maybe 2 minggu dari 28 hb tu aku dah stop
Lepas 9 Mei, aku akan buat korang muntah darah baca entry dalam belog aku, dah la cuti sampai empat bulan. Korang tengok je la nanti, baru tahu siapa Anis Adila Aris.. ceh...cakap nak hebat je, entah buat ke tidak

pissstttt : hujung bulan bb dah buat hal, nak post entry pun tak ada mood. sorry jarang update belog 





4 comments:

JIJI YU said...

betukar le kepade stimix

cik najihah said...

huhu...tolong nasihatkan aku jue hahaha

Anis Adila Aris said...

JIJI YU

tak mampu nak pakai stimix sebab duduk kat hostel :(

Anis Adila Aris said...

cik najihah

moh le kite same2 nasihat sesame kite..haha