10 March 2011

Contest Sweet Couple Yang Paling Cool n Comel

Assalammualaikum dan selamat sejahtera



Kembali lagi dengan contest ya. Sekali lagi, dapat tahu dari belog Cik Cintabunga, aku ni pelik betol. Yang tak ditag tu la aku nak masuk. :)

Berbalik kepada contest, meh aku letak gambar kononnya paling sweet dan cool. Nak letak gambar dengan pakwe mana ye..ops.. 


Gambar ni diambil masa last jumpa masa Raya Cina. Waktu ni macam-macam jadi,
 helmet budak mulut puaka ni hilang la, kunci motor hilang la. 
saya rindu dia..tiba-tiba aje...

Apa pikir-pikir lagi, meh join contest ini dengan tekan sini.

Tag kepada : aku akan mention kat shoutbox, ye la nak cari blogger yang bercouple sahaja :)

11 comments:

cik najihah said...

aku x tersenarai..hukhuk :(
haha

Anis Adila Aris said...

cari la sayang oiii..
ko tu yang jual mahal

sharifahzakiah said...

hehehe ni bukan couple , ni adik beradik :)

Dekcik said...

cool lah..
gud luck..
thanks join..

Anis Adila Aris said...

sharifahzakiah

awat cakap camtu? takutnye jadi betol..nanti tak leh kawen :)

Anis Adila Aris said...

Dekcik

nak menang, boleh tak?hehe

.::cintabungablogspot::. said...

dekcik tapi jawab anis, meh cik bunga tolong jawabkan. kamo kompom boleh menang! ;) sgt sweet! ♥ :)

sharifahzakiah said...

hehehe xdelaa . xmgkin jadi adik bradik :) muke u all sme sgt . 2 yg ckp cmtu :D

.::cintabungablogspot::. said...

sayunkk...cik bunga tag lagi kamo... sowieee ^^



http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/contest-perempuan-lelaki-melayu.html

fiqazaini cute...hehe said...

anis syg !! ko nk tau x..
kwn aku pon ckp muka ko ngn nudin sme...sebijik cm adik beradik...ahhaha
mang da jodoh la nihh...
aku doakn y trbaik tok korg...
warrgghhhh,,rndu kt ko..
muaxx....

Dekcik said...

keputusan tuk contest dekcik telah diumumkan..tq 4 join..