09 March 2011

Contest Jangan Pandang Camera

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Inilah masa untuk memasuki pelbagai contest yang telah ditag oleh kamu-kamu yang HOT. Lepas ni tak heranlah, kalau aku update entry baru, mesti pasal contest.
Kita start dengan Contest Jangan Pandang Belakang Congkak... ops silap.. Contest Jangan Pandang Camera.


tuan yang buat contest ini memang suka tangkap gambar tak pandang camera.

syarat--syarat penyertaan boleh la tengok di sini

Aku ni kalau gambar tak pandang camera memang banyak,  biasalah tangkap gambar nak feeling model je.
Gambar yang rasa boleh menang...

memang tak pandang camera betul aku letak 


tag kepada Eja + ada mokhtar + ana.izzty :)

3 comments:

cik najihah said...

yey aku hot hahahaha

Anonymous said...

ade je contest utk die nie..haha...dan2 lak pic tu

a n a . i z z t y said...

thanks for tag..ana mmg dah join dear :)