17 March 2011

CONTEST BEAUTIFUL EYES BY TENNILICIOUS

Assalammualaikum dan selamat sejahtera






Dah lama di tag untuk join contest ini oleh cik chentabunga tapi tak ada gambar mata yang menarik.
Tapi satu hari tu, bila saja main-main tangkap gambar, bila tengok gambar, diri sendiri tercakap


OMG...cantiknya mata aku!!! 
siapa lagi nak puji diri kita kalau bukan diri sendiri kan, jadi jangan nak kutuk-kutuk aer. Tak baek tau.


abaikan jerawat di situ dan tengok mata aje ye.
Macam pakai contact lens tak? 
(mintak maaf la, tuan belog ni memang kuat perasan)

Apa pandang-pandang? Kalau suka cakap suka.



Saya tag kepada mata-mata yang cantik iaitu 
Nabila Faryzza
Farah Najihah
Farah Fatinah
Syarifah Zakiah
Nur Amalina Rosli 
Nak join klik sini ye sayangku sekalian


pisssstttt : serius sakit kaki sebab window shopping di 3 buah shopping mall

10 comments:

sharifahzakiah said...

OMG ~ cntiknye mata kamu dear :) hehehe thnks for the tag :) nti nk usha pic mane yg mata mggoda . ahaksss :P

tennielicious said...

thanks for join! ;)
anyway, mate u cntek, exspcially ank mate u, itam bt0l. cm pkai black lens.

gud luck!

.::cintabungablogspot::. said...

ouhhh..mmg cantik...! sgt² neutral beauty okeh dear! good luck for u.. :)


seb bek cik bunga tak majuk taw -__-

Anis Adila Aris said...

sharifahzakiah

cari cepat-cepat gambar tue :)

Anis Adila Aris said...

tennielicious

welcome :)
nak menag boleh ...hehe

Anis Adila Aris said...

.::cintabungablogspot::.

tq cik chentabunga..
xmo majuk-majuk tau :)

nurAMALLINA said...

hei yunk. terima kasih okayy sebab tag saya :)
awak cantik la. suka tengok :)

Anis Adila Aris said...

nurAMALLINA
sama-sama :)
saya biasa aje la orangnya :)

redzwanie redzmann said...

hye dear..cik wanie sggh cnie...
utk taw adakah anda terpilih top 50 contest nie..
sila jengah blog cik wanie or tennielicious malam ahad(3 april 2011)...
tq dear...=)

*i E J a* said...

hye .canteknyer mate . . jom join CONTEST I LOVE MY EYES dri cik ieja plak . . . join jgn xjoin ! trikh tutup 5 MEI ! cepat !

http://iejalalola.blogspot.com/2011/04/contest-i-love-my-eyes-from-manis-blog.html