18 March 2011

Cik Epal Contest

Assalammualaikum dan selamat sejahtera



Teruja rasanya bila tengok Cik Epal buat contest, ni je la satu-satunya cara nak buat blogger popular ni singgah belog busuk ini. 

Senang aje syarat-syarat contest ini..hadiah pun sedap :)
tak caya ke? tengok sini




Saya membaca belog Cik Epal kerana...

Suka bebeno baca entri-entri yang sempoi aje, tak sakitkan kepala bila baca.  Ada jugak entri yang buat aku gelak terguling-guling ( guling-guling tu aku tipu)  , contohnya pasal wan Cik Epal 

Suka bebeno tengok gambar-gambar makanan yang sedap sampai meleleh air liur aku ni ha. Takpe Anis, tak lama lagi Cik Epal belanja Kenny Rodgers...ops..

Suka bebeno tengok gambar awek-awek yang super duper HOT.

Lastly memang aku suka bace belog blogger popular ni ha.


Tag kepada : Cik Chentabunga dan Farah Najihah 

pisssssttt : tukar gambar dan link, boleh kan CIK EPAL ?



11 comments:

cik najihah said...

ala..mane aku nak cekau buah epal tu huhu

cik EPAL said...

thanks sebab join =)

azrijohan said...

http://azrijohan.blogspot.com/

Anis Adila Aris said...

cik najihah > beli la sayangku..
kat supermarket bersepah :)

Anis Adila Aris said...

cik epal > welcome :)
teruja cik epal comment..hehe

sharifahzakiah said...

gudluck dear :) brsungguh2 mkn epal tuh :) hehe

ada mokhtar said...

setuju sangat je point2 tu =)

Norfa said...

gud luck

Anis Adila Aris said...

tq semua :)

Mek Norfa said...

gud luck dear

Anis Adila Aris said...

tq mek norfa :)