19 March 2011

Blogger Yang Hot

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Sebenarnya dah lama berniat nak buat entry pasal blogger HOT ni. Blogger hot yang aku maksudkan ialah, blogger yang tak jemu singgah kat belog busuk ini dan pemberi komen terbanyak kepada entry-entry yang ada dalam belog ini.


hot macam ni ke? ops...




Kita start dengan blogger HOT yang pertama iaitu...



Belog ini dimiliki oleh cik chenta ni dengan tunang dia. Jadi jangan pelik la tiba-tiba terbaca entry yang bersifat kewanitaan dan ada yang bersifat kelakian. Cik Chenta ni adalah pemberi komen yang terbanyak kepada setiap entry dalam belog ini dan rasa makin rapat je dengan dia. Aku dapat tahu belog Cik Chenta bila jumpa link kat formspring Fatin Liyana.Dia sangat cantik, sampaikan ada yang cakap dia ada kacukan Arab.


Blogger HOT yang kedua adalah 




Belog ini dimiliki oleh my bf masa di PLKN yang bernama Farah Najihah ke Najihah Farah, mana-mana pun boleh. Budak ni kecik je orangnya tambah kecomelan semulajadi tu. Belog dia banyak cerita pasal diri dia.
Farah ni kalau rapat dengan dia, dia boleh dikategorikan GILA, boleh la masuk kepala aku ni.


Blogger HOT yang ketiga adalah




Syarifah Zakiah ni satu sekolah dengan budak mulut puaka. Sekolah agama tu babe, jangan main-main.
Mula-mula ingat sebaya rupa-rupanya pangkat kakak. Baik juga dengan dia ni, ada gak la komen-komen kat facebook. Bf dia pun kawan budak mulut puaka. nanti boleh la kita buat "double date" kan..hehe


Blogger HOT yang lain adalah


dan sesiapa pernah komen kat entry busuk dalam belog ini :)

Kamu-kamu yang follow belog ini aka peminat rahsia pun HOT jugak ....


pissssttttt : rasa cam nak buat belog list la, rasa-rasa ada tak nak join?



25 comments:

mahirahnazlim said...

sgt hot mereka nih haha ;) eh buat la msti ramai join tuh

cik najihah said...

walamak...
aku tersenarai lah pulak..**malu ...
hahaha syg ko sesangat lah dear..btw aku sedih x dapat kua ngn ko oke..sile jgn tipu bab comel itu ngeh hahahaha
btw thanks syg :) really appreciate

ada mokhtar said...

eh i pun hot rupanye =)

Anis Adila Aris said...

mahirahnazlim

kamoo pun HOT jugak :)

Anis Adila Aris said...

cik najihah

sayang ko jugak dear..
sorry tau tak dapat nak jumpa, nnti lain kali ye syg..

welcome :)

Anis Adila Aris said...

ada mokhtar

haruslah :)

zaannastasya said...

sis. saya hot tak? hehe. gurau je

cik najihah said...

ok2..jom bace entry hot aku ngeee

Anis Adila Aris said...

zaannastasya

semua yang singgah belog ini semuanya HOT :)

Anis Adila Aris said...

cik najihah

dah bace la sayang :)

akuNAJWA said...

uwaaa saye ade jugak. time kasehh :P

Anis Adila Aris said...

akuNAJWA

same-same :)
tq sudi bace belog busuk ni..

sharifahzakiah said...

auchhhh -___- tersenarai jugak ke ?? huhu dh mmg suke belog anis , mmg laa slalu singgah :) hehe nway , thnks dear :) malu laa sy tersenarai :P tehehe :P nnti kite wt double date okay ! mrptkan silaturrahim :) ahaksss :P

nurAMALLINA said...

waaa suke!!! tersenarai pulak! :) yang penting, anis tetap cool. hehe

Axieana Yumi Life said...

wat ajer lah..mesti rmai yg join punyer...
hehehe...

Oppa Kudin Nz said...

wow,hot tuh..jelez2 :D

Anis Adila Aris said...

nurAMALLINA

haha... follower HOT, tuan punye belog COOL... i like :)

Anis Adila Aris said...

Axieana Yumi Life

kalau buat ni, kena join tau..hehe

Anis Adila Aris said...

Oppa Kudin Nz

takmo jels2..
jom join Saya Mahu Jadi Blogger HOT

nurAMALLINA said...

haha baru la hot and cool. kena la sempoi selalu. haha. i like too :) ngeee~

a n a . i z z t y said...

wahhhh..nama ana pon ada..hehehe...thanks dear :)

Anis Adila Aris said...

a n a . i z z t y

welcome:)
len kali comment la lagi..hehe

.::cintabungablogspot::. said...

OMG! Alhamdulillah... the hotest one from ur list dear..ngeee, terharu giler... buat la bloglist dear, i'll be support u :) kompem lah.. heheheh :P

Anis Adila Aris said...

.::cintabungablogspot::.
dah memang layak pun nak jadi blogger HOT :)
i dah buat, jemput join :)

♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥ said...

dah join dear :) heheh..tengggsss! ;)


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/saya-blogger-hot-di-belog-anis-adila.html