13 March 2011

Aksesori Mak Enon Giveaway

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Telah ditag oleh si budak HOT Farah Najihah untuk join giveaway ni. Kali pertama Anis Adila Aris join giveaway tau. (motif link belog sendiri )
Mula-mula macam pelik kenapa nama belog Aksesori Mak Enon, rupa-rupanya Mak Enon tuan belog yang bernama Nurul Aina ni jual aksesori rupanya. 

Aksesori yang dijual cantik-cantik tau.. Tak caya? meh cek nak tunjuk kat hang.

cincin ada
rantai ada

rantai + jam
comel kan?
subang ada



gelang pun ada

serius cantik gile..

Serius suka sangat semua ni tapi susah nak jumpa. Cik Aina yang cantik lagi menawan, bagi la kat saya giveaway ni.. :)
Korang nak jugak ke? meh tekan sini laju-laju... Aksesori Mak Enon Giveaway


Tag kepada : Farah Fatinah, Kak Yaya, Nabila Faryzza, Ros Natasha dan Adilah Morad :)


pisssttttt : bf ku yang handsome lagi baik hati, benda ni la yang Anis cerita tu. Kalau ada nampak orang jual, belikan la.. :D

5 comments:

cik najihah said...

hahaha...hot kentut lah..
btw thanks for joining**macam aku lak owner kan ki2

Nurul Aina Adnan said...

tq 4 joining!

sekamar rindu said...

salam...

gud luck...:)

cik najihah said...

weh aku tag ko lagi hahah
jom kua nak

.::cintabungablogspot::. said...

peminat burung an2 ke pe mak enon nie. heheh :p


jom tengok sini eh :)

Rahsia ubat "KUAT" cintabungablogspot update blog sampai lebam bijik mate okeh! heheh...



http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ubat-kuat-banyaknyer.html