26 March 2011

Adik Saya Sudah Besar

Assalammualaikum dan selamat sejahtera 


Pagi tadi dah bangun subuh tidur balik semula, adik dah bangun tapi ajak dia tidur balik semula dalam bilik. Dia ikut tapi bila dah tengok aku dah nyenyak, dia keluar dari bilik. Sweetkan adik aku, dia teman aku sampai tertidur.


Pagi tadi dengar telefon rumah berbunyi, tiba-tiba adik angkat. Cakap macam orang besar jawab telefon, rupanya cakap dengan mak aku. mak aku pergi mesyuarat PIBG sekolah dia hari ni.


Aku keluar dari bilik join adik tengok cerita kartun, aku suruh dia tukar jadi BM sebab entah bahasa ape kartun tu, dia pun cakap
" Adik dah tukar la tapi tak boleh pun" (sambil tekan remote control)











8 comments:

asiah_najihah said...

besor da adik anis ye..
anis still duduk umah lame tu lagi kew?

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

suke tgk pic adik kamo yg 4th...comei sgt ^^

FatimahZahra said...

comelnye adik , muka ada iras2 sikit :)

Anis Adila Aris said...

asiah_najihah

a'ah kak asiah, dah darjah satu pown..
still duk rumah lama lagi :)

Anis Adila Aris said...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥

hehe... comel cam kakak die kan.. :D

Anis Adila Aris said...

FatimahZahra

adik beradik namenya :)

sabenazakey said...

comei2,. gambar 1st tu tahan kncing ke? huhu!

Anis Adila Aris said...

sabenazakey

haha..tak tahu lah die..
tapi rasanye die pakai pampers lg masa nie :)