18 February 2011

Penangan Blog Ben Ashaari

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Hari ni dari pagi plug kat dalam bilik tak boleh guna. Bangun pukul 930 am dan tidur balik pukul 1230 pm. Bosan sampai tak tahu nak buat apa, tidur adalah perkara terbaik. Study, memang tak lah.
Bangun balik pukul 230 pm, solat, baring-baring dan selak-selak buku, selak aje ok.
Tiba-tiba lampu meja dah terpasang, waaaa... plug meja dah ok.
Terus bukak laptop dan laju-laju bukak belog sendiri.
Bila buka je dashboard belog, ternampak ini..


kali pertama aku dapat comment sebanyak itu
refresh takut tersalah

Kebanyakan comment di entri ini . Dan sepantas kilat tengok di belog Ben Ashaari, rupanya terselit link belog aku didalam satu entry Ben Ashaari.
Satu lagi kejutan, tadi sebelum aku offline, follower aku seramai 237..
sekarang..
meningkat dengan begitu mendadak

Amacam hebat tak Ben Ashaari? hehe

pissssstttt : kepada semua yang sudi tinggalkan comment, apa tah lagi yang follower belog yang tak seberapa ini. Terima kasih tak terhingga. Nanti, saya jalan-jalan kat beloh korang ye :)





6 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

pstttt... tahniah dear! wahhh, makin sempot cintabunga nak kejar. heheh... btw, cintabunga the 1st yg prasan blog cik anis dlm entry abg ben taw. kekekek :P

Anis Adila Aris said...

haha..tq tq..
tak sangka lak BA sudi letak link belog kite..huhu

.::cintabungablogspot::. said...

hahaha... haaa, jgn tak pecaye :) cempedak menjadi nangke ^^ huhu

a n a . i z z t y said...

wow!!..bestnyerrrrrrrr.....hehehe :)

sueRAFE said...

waauu, teringin nak macam ni jugak :3
hehe

nabila faryzza said...

pergh! gila lahh. wahh!! :D