12 February 2011

Nak duit lebih?

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Amboi, tengok pasal duit, laju-laju je tekan kan. Ye la zaman sekarang ni, siapa taknak duit kan. Nak masuk tandas pun nak kena ada 20 sen.
Pernah dengar tak pasal churp churp? angguk bagi pernah, geleng bagi tak pernah.



Churp churp nie seangkatan dengan Nuffnang tetapi yang bezanya, kita kena sebarkan sendiri iklan yang ada di Churp churp ni. Tak ada belog pun boleh buat tau, boleh guna Facebokk dan Twitter. Bila kita cakap promosi iklan di churp churp ni, siapa yang klik link yang kita promote tu, automatik kita dapat duit. Bagi follower baru, tak perlulah nak kejar traffic beriban sampai tak tidur malam, hanya sign up di churp-churp dan promote iklan di laman sosial korang.. :)

oleh itu, laju-laju klik sini kalau nak sign up 





2 comments:

Sofea talk said...

boleh percaya ke ?
was was ~ huu

Eena Arrina said...

churp2 betul. tapi lambat bila nak cash out, nak yg senang cash out, terus2 msuk dalam bank, boleh join ni

http://www.rm20segera.com/?r=eenaarrina