27 February 2011

Mingggu Yang Sesak

Assalammualaikum dan selamat sejahtera
Belog makin sepi. tanpa comment dan follower baru.
Biasalah aku bukannya blogger popular, tak update belog pun beriban juga yang datang singgah.
Siapalah Anis Adila Aris kalau nak bandingkan dengan Fatin Liyana. Bagai langit dan awan. hehe..
Ayat nak touching je kan, persetankan semua tu.


Hai sayang-sayangku sekalian, ( lambai kat laptop cepat dan say "HAI ANIS ADILA ARIS"
Macam tu la, baru la HOT.
Weh, aku ni tak ada point ke nak mengarut sampai macam ni sekali. 


Ok, kali ni serius. Aku berterima kasih sangat kepada kamu-kamu semua yang sudi baca belog busuk ni. 
Even, tak ramai yang singgah dalam satu masa tapi tetap ada. Kalau aku bukak belog ni mesti ada....


siapalah blogger HOT tu ye?

Kepada kamu-kamu yang HOT yang sudi singgah belog ni yang sudi baca belog ini yang sudi follow yang sudi tinggalkan jejak,  saya mintak maaf ye tak sempat nak kunjung semula ke belog kamu semua.
Nanti dah lapang sikit, saya singgah tau. :)

Minggu ni sangat la kencang aktivitinya, dengan aktiviti kolej lagi, aktiviti Perubahan ( Persatuan Ukur Bahan).
Kolej tu kena la pergi, sebab nak pungut kupon, kalau tak, tak dapat kolej sem depan.
Bak kata kawan aku, si Zakia..
Belum cukup besar lagi nak duduk luar
Dia lupa kot yang umur dah nak 20 tahun.
Assignment pun berlambak dikumpul tu,entah bila nak start. Minggu depan nak balik :)
Ok la, nak siap-siap pergi tengok next top model..
Akhir kata, I LOVE YOU!

8 comments:

sharifahzakiah said...

I love u too anis :) sy slalu singgah belog anis ni :))

cik najihah said...

same lah kite....

Anis Adila Aris said...

sharifahzakiah

tq sgt-sgt sudi singgah belog busuk sangat ni..hehe

Anis Adila Aris said...

cik najihah

makcik, bile nak jumpa?

.::cintabungablogspot::. said...

jom singgah, sharing is caring pd blogger :)


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/02/vitamin-elak-encik-cinte-cik-bunge.html

cik najihah said...

uits..aiyak x tau la yang sbb keje aku bertimbun2 huhuhu...
cuti 4 bulan jom

Anis Adila Aris said...

jom..jom..tapi ko dah jauh..
Kat Bentong

cik najihah said...

huhu tapi dekt jugak ngn temerloh..huhu sem ni memang haru lah x bole nk hang out sgt..bz kalah menteri hoho...
sem depan spare duti banyak2 kite jejlan nk