27 February 2011

Menconteng Cupcakes

Assalammualaikum dan selamat sejahtera
Pagi tadi ada bengkel buat cupcakes di kolej aku. Dapat 3 cupcakes kosong untuk diconteng.
Jom tengok gambar, cerita panjang lebar nanti korang mengantuk lak.


inilah cupcake kosong yang kami dapat

sesi menconteng di atas kertas minyak.
cream ni sedap gila, sikit-sikt calit dan jilat

ini aku :)

ini mulut puaka :)


ini kawan-kawan aku 

buat bentuk-bentuk tu pakai benda alah ni la.
plastik + nozel

ini la hasilnya :)

aku dan cupcakes

ini cupcakes rekaan pertama

cupcakes ni khas untuk belog tau..
tengok warna dengan belog aku, sama kan :)

saya sayang cupcakes saya..
*tiba-tiba*

cupcakes kawan-kawan

tangan siapa tu, potong kang

yang lelaki tu la chef Radzi yang buat semua alah ni
cantik sangat bila dia buat

aku nak makan semua

moif??

nak balik da :)
masa untuk melantak

pisssssttt : tadi kan aku mimpi best :)

2 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

wowww... yummeehh! ;)
heheh, dear. kamo join class wat cupcake ke tu? utk belog cintabunga xde kaaa? huhu -__-)

L.e.e.z.a said...

wAaAa~ BESTNYE MEN CONTENG2 CUP CAKE ^_^