25 February 2011

Birthday si Mulut Puaka

Assalammualaikum dan selamat sejahtera
Sibuk sangat sampai tak ada masa nak update belog ni. Tapi takpe, pelajaran tu lagi penting. Betul tak?
Hari ni 25.2.2011, genap la umur Nurudin Nazrin aka budak bermulut puaka 20 tahun.
Tahun ni dah masuk kali ke 3 aku sambut birthday boyfi ni tapi dari jauh je la. So, tak ada hadiah la sebab tak jumpa. Selamat duit aku.. :D



Tapi tahun ni macam kesian kat si mulut puaka ni sebab selalu tak dapat hadiah, aku buat la video yang entah apa-ape ni. Terima aje la seadanya ye. Kawan-kawan kalau rasa nak pengsan (sebab terlalu "BEST"), sila lah tengok video kat bawah ni. :)


5 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

so swettttt ^^

Anonymous said...

thanx so much dear... i like it soooooooooooooooooooooooo much !!!
heee....:D

Anis Adila Aris said...

cintabungablogspot:

tq :)
itu je yg terdaya nak buat

Anis Adila Aris said...

nurudin nazrin..

welcome dear..
nanti beli hadiah besar2 untuk saya ye.. :)

nabila faryzza said...

weyh! baru dapat tgk fully video ni. hehe. almaklumlah, broadband baru nk laju :)