06 February 2011

Bila Satu Family Berkumpul

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


walaupun bukan raya puasa, satu keluarga Yusuf Bin Zain berkumpul dan buat bbq buat pertama kalinya.
Malas nak ngarut banyak, tengok la gambar-gambar yang ditangkap menggunakan kamera telefon je ni.


tempat bbq buatan sendiri

yang seksi itulah Yusuf Bin Zain.

hanya 2 orang cucu lelaki

konon-konon tolong buat bara api, padahal .....

yang bertudung adalah mokde ku, anak bongsu Yusuf Zain

perut mintak diisi



menyambut birthday makngahku dan juga my cousin Iman hidayah

dia la lelaki yang tangkap gambar-gambar yang kabur

dah 3 ketul ayam habis

with my cousin

berbaju hitam, anak sulung Yusuf Zain aka my mum

dia baru tingkatan 2, sedih tengok budak lagi matang dari aku

cucu pertama kena kemas segala-galanya

pissssssttttt : sedih, esok dah nak balik shah alam :(

4 comments:

soleheen_D said...

gambr suspek utama da dpt diambil~!!!..bace n tgok jum JNGN LUPA KOMEN..hehe

Jang said...

sedih.. arini dah nak balik JB. demmit.. =(

.::cintabungablogspot::. said...

dear... kamo sgt natural beauty okei, cntik! :))

Melati said...

saat dengan family adalah saat paling bahagiaaaaaaa & rasa mcm ouuhhh besttt!

Takpelah kan kalau dia taknak…

Mana pasangan kita?