08 February 2011

Award Dari Cik Najihah

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Bila rasa-rasa line broadband aku ni laju semacam je, mula la nak update belog ni laju-laju.
Dah janji kat cik najihah ni nak ambik award bila line dah laju sikit, so sekarang aku dah ambik ye kak chik.
Cik Najihah ni kawan masa PLKN kat KLCC (Kem Latihan Cheneh Cemerlang), nama nak gah je KLCC kan. Kiranya aku dengan Cik Najihah ni satu geng la jugak. Geng mengumpat, geng usha lelaki-lelaki kacak dan macam-macam lagi la. :)

Sesiapa rasa berminat dengan award ni, boleh lah follow belog Cik Najihah ni dan ambik award ini :)

2 comments:

cik najihah said...

hahahahaha...lawak lah...syg kau sanagt lah angah!
muah2..hihi
btw tq ye

Anis Adila Aris said...

sayang kau jugak :)