31 January 2011

Tempat Sendiri Jugak Yang Terbaik

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Kemana-mana pun kita pergi, tempat sendiri mesti yang terbaik. Even aku ni hanya tinggal di Temerloh, , bukannya bandar besar, setakat ada The Store tempat paling gah di sini, panggung wayang tak ada, apatah lagi bowling tetapi Temerloh juga tempat best. 
Wajib keluar ke bandar Temerloh kalau balik rumah waktu cuti, (hari-hari keluar kalau ada yang teman).
Kalau nak beli barang pun, tunggu nak balik Temerloh dulu baru nak beli barang.
Walaupun duduk kat bandar, dah pusing-pusing satu Kuala Lumpur pun, di Temerloh juga tempat pilihan nak menghabiskan duit.

even cuaca lembab-lembab, wajib keluar.
(pakai baju yang jumpa semalam..hehe)
pissssstt: ada tak blogger lain dari Temerloh, boleh dating cuti-cuti ni..hehe

7 comments:

AfiekJibril said...

cantek dowh baju lame mak ko...vintage bag lagi....hebat taste mak ko..haha

AfiekJibril said...

cantek baju pink mak ko...bag vintage!!!...woah

Anis Adila Aris said...

sebab orang yang pakai baju tu lawa kowt tu yang jadi lawa, padahal bese jew..haha
beg tu zaman dulu, biasa aje..beg lama kan..haha

.::cintabungablogspot::. said...

sayunk! ur so sweet in pink :)

Anis Adila Aris said...

tq awak..
awak lg sweet..hehe

cik najihah said...

pewitttt
blogger hot

Anis Adila Aris said...

takyah nak hot sangat la..hehe