21 January 2011

Si Buruk Jadi Cantik

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


hari ni nak kongsi dengan kawan--kawan perempuan semua tentang apa yang buat muka aku yang sebelum ni..seperti gambar di bawah..


muka agak gelap dan warna muka tak sekata

nak tangkap gambar pun, nak tak nak je..

gambar ni masa tahun lepas, bulan 6 rasanya.

dan di gambar bawah ini adalah muka selepas aku gunakan produk tersebut.

tak edit tau ni
nak tangkap gambar pun ada confident.
muka ni bukan makeup ye..

ni la produk aku gunakan..

produk wonderful..
3 jenis je aku gunakan

krim siang. pakai bila nak keluar.

krim malam nie pakai sebelum tidur,
aku pakai 2 kali sehari tapi sekarang seminggu 2.3 kali je.

ni toner malam
pakai sebelum tidur jugak, sebelum pakai kri malam.

kiranya lebih kurang setengah tahun aku pakai benda ni. family aku semua pakai yang ini. Mama aku, mak sedara aku pun. Makngah aku yang dulu teruk jeragat pun hilang. 
Alhamdullilah, setakat ni jerawat pun tak teruk. Jarang la dapat.
Tetapi benda ni susah nak dapat. kat Temerloh ada la, tempat lain aku tak sure.
Rasa berminat, bagitahu la.


17 comments:

.cik yaya. said...

wah..yeke..comel2!!

Fashionista said...

nak....!!!cun2....i can see ur confident...haha

http://letsmakeover2u.blogspot.com/

Fashionista said...

huhuh..kerana terlalu teruja...saya g click google...tp xjumpe...kecewa..sob2...nak gak taw kot2 die ada jual kt mlake or kay el..hehe...

brape harga???

http://letsmakeover2u.blogspot.com/

♥..cik_mas..♥ said...

tahniah muka dah elok :)

IeQa aWr said...

brape 1 set 2?? heee

@juera said...

btol ke...?cntik la..=)

Azman Roslan said...

wow.. memang berkesan la, cantik.. heheh

Anis Adila Aris said...

dalam gambar ni, bekas krim yang besar, rm 50.
kalau kecik, sy pakai 2 bulan, rm 25 satu..
toner tu,klau botol kecik rm 3o..tahan gak 2 bulan.
produk ni ada kat puncak alam. tempat lain tak tahu.

ada mokhtar said...

tak pernah jumpa pun product ni... huhu, jauh la pulak nak mencari sampai puncak alam.. kalau ada info tempat lain kat johor yang jual inform la ye =)

Anis Adila Aris said...

ada> erm, nnti sy cuba cari ye..

zubir othman said...

congrats anis...nmpaknyer pasni yakin sokmo lah die...truskan berusaha n berdoa utk diberikan akal,wajh dan budi yang cantik...semoga kau senantiasa dalam rahmat dan lindungannya....

eh sebelum post comment..jom singgah @ my blog yang xseberapa di http://zubir5588.blogspot.com

jom jd follower saya....n jgn lupa komen2 entry saya n if xmenyusahkan klik la nuffnag saya...hehhehehehe

Cik Embun said...

berbeza sgt tuh...
boleh wat iklan...keh3~

efipurpleshine said...

beza sgt2.....thniah2..cik anis dpt mngubah rupe jd smakin cntik....5 star tok cik anis... =)

Anis Adila Aris said...

semakin putih je, muka macam tu jugak.. bese aje..huhu

EYQASARA said...

menarik... harga mcm mane ye?

Anis Adila Aris said...

@EYQASARA

dalam gambar ni, bekas krim yang besar, rm 50.
kalau kecik, sy pakai 2 bulan, rm 25 satu..
toner tu,klau botol kecik rm 3o..tahan gak 2 bulan.

eira haziera said...

betul2 berkesan ea...mcm nk cuba je.:-)