03 January 2011

Segalanya Selesai

Assalammualaikum dan selamat sejahtera.


belog ni dah suram sikit sebab jarang nak update, tapi aku cuba la update hari-hari. Kalau dulu, sehari 3, 4 entry tetapi sekarang dah akhir bulan ni, broadband pun dah lembab, jadi aku pun lembab jugak la nak update ni.


Sesiapa yang baca entry lepas pasal masalah aku, hari ni aku dah selesaikan semuanya.
Hati aku dah tak berdebar macam dulu dah, kalau tak, tak senang duduk aku dibuatnya.
InsyaAllah, esok aku mendaftar di UiTM Shah Alam, mama akan jemput. First time, mama nak bawa kereta jauh ni. Harap semuanya selamat. 


Nanti aku dah kat sana, aku cerita kat korang.

3 comments:

NajiHah(^_^) said...

sambung degree eh kat shah alam?kos ape anis?

Lelaki Ini said...

berukband bile ntah laju..
hekhek...

Anis Adila Aris said...

najihah : ijazah sarjana muda Ukur bahan

lelaki ini : ada la, kalau mood bb ok..hehe