11 January 2011

Saya Geng Blog Pink

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


semalam buka belog dan ternampak ini..

klik untuk besar..

sangat teruja tau nak jadi geng blog pink ni dan akhirnya saya terpilih untuk jadi geng blog ni..
ni adalah banner yang super duper cute.. Geng ni diketuai oleh cik yaya yang super duper cute juga...


dengan geng ni, aku boleh tambah kawan baru
ingat alam realiti je ke ada geng, alam maya pun boleh ada geng tau..

Ni aku nak cerita la macam mana aku boleh terjebak dalam dunia pink ni.
Dulu, aku tak adalah suka sangat warna pink ni tapi sekarang dah jadi addicted gila.
Beli barang semua nak warna pink.
Kebanyakan baju aku pun warna pink, tak pink warna purple.
  
sekarang geng blog pink ada buat pendaftaran kedua..
siapa yang berminat, laju-laju klik sini