29 January 2011

Dapat pakwe bermulut puaka

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Selamat jugak aku sampai kat rumah petang tadi. terima kasih ye Nurudin Nazrin temankan.
Ini entry laju-laju, nak cite pasal orang yang dapat pakwe bermulut puaka.
Ade seorang perempuan ni, dia ada belog. tadi bila si perempuan ni duduk minum dengan si pakwe dia. Perempuan ni nak la tangkap gambar, tiba-tiba si pakwe kepada perempuan tu bercakap

Tangkap la gambar beg tu, tulis banyak barang bawak nak balik

Tangkap la gambar air bandung dengan teh o ais ni, mention kat satu dunia order air ape

Tangkap gambar banyak-banyak, pastu cerita la pasal semua kat dalam belog.

Cakap la nanti, tq boyfi belanja bla..bla..bla..
perempuan yang berpakwekan mulut berpuaka

tau takut nak tunjuk muka..mulut bukan main lagi...



Sungguh puaka ye mulut si pakwe.. ( nasib baik la si perempuan tak masukkan gambar pakwe yang berkelakuan seperti bapok) 

7 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

ala siannyer u dear.... :(
law eira pon mesti terase sensangat kan, wat patah smgt org jew nk posting kat blog.. sabar ehh anis..

Anis Adila Aris said...

tue la kan..kesian kat saya dapat pakwe bermulut puaka tapi kan
" ade aku kisah" haha

sharifahzakiah said...

hik3 org laki mmg cmtu . kte org pmpn mmg laa suke brcerita kan :) hik3

Anis Adila Aris said...

tau takpe..
kalau die ade belog pun mesti macam kite-kite gak :)

::mak incik:: said...

dia sangat jelez r 2.... ni cita pasal dia, dia xmarah ke??

*p/s: salam perkenalan... =)

Anis Adila Aris said...

::mak incik::

berani die nak marah..huhu
btw tq sudi jenguk belog x seberapa nie..

::mak incik:: said...

hik3... takut gak dia.... k... nak tambah kenalankan...