13 January 2011

Cuti Sem UiTM 4 Bulan

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Sebelum ni, pelajar-pelajar UiTM duk bising cerita pasal cuti sem 4 bulan.
Tadi aku tengok kat student portal, dah keluarkan jadual untuk sem depan.
Jadual ini telah diluluskan oleh Senat ye..

klik untuk tumbesaran.
Ini adalah kalendar untuk pelajar degree.
Tengok ye kelas sem depan bermula 12 September, jadi sem ni habis bulan Mei.
Kira la sendiri, berapa bulan korang akan bercuti ye pelajar-pelajar UiTM.

Tapi jangan nak seronok sangat la pelajar-pelajar diploma kerana cuti korang mungkin tak sampai sebulan atau hanya beberapa minggu sahaja.
Tak percaya ke? meh tengok sini.

klik untuk tumbesaran

kelas untuk kamu semua akan start 30 May 2011 ye rakan-rakan.
Jangan bersedih ye rakan-rakan. :)

pisssttttt : apa aku nak buat 4 bulan duk kat rumah??

4 comments:

kay yea said...

sume uni rase nye..hehe~~

Anis Adila Aris said...

ye kew..
kesian kepada student yang nak habis belajar..
lambat sikit jdnya

Deya Zanial said...

yang cuti empat bulan untuk degree je kan? yg diploma setahun 3 sem.

Anis Adila Aris said...

yes dear :)