24 January 2011

Bila CUti Dah Habis

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


hai kawan-kawan semua, amboi aku  tak update belog sehari, terus turun ye bilangan orang singgah belog ni. Cuba la singgah hari-hari, baca entry-entry dalam belog ini yang dulu-dulu, banyak tau info yang berguna. (konon-konon la, padahal untuk keuntungan aku di Nuffnang)


Bukan aku tak mau update tapi semalam sibuk sangat nak balik Shah Alam. Rasa tak puas lagi duduk kat rumah, bangun seawal selewat  yang boleh, makan tak payah nak bayar, boleh tengok tv, dan macam-macam lagi la yang mengasyikkan duduk kat rumah ni. Betul la orang cakap, rumahku syurgaku. kena sangat la tue.


Aku ni dari form one rasa benda ni, bila nak habis cuti tu, rasa macam badan ni lemah je nak balik asrama, rasa macam nak stop kan je masa, tengok jam kat dinding tu macam laju je jarum panjang tu bergerak. Benci i tau.
Tapi tunggu la cuti empat bulan nanti, muntah aku raa duk kat rumah tu, Ye la, dari form one, mana pernah duk rumah lama macam tu. Lepas SPM pun, aku kena pergi PLKN. Tengok je la macam mane nanti.

sebelum naik bas. Dress up macam nak gi kebun je kan. Dengan pakai baju besar gedabaknye.
Adik aku cakap, "Bapak besar baju ko"
aku jawab " biarlah, tutup aurat kan"

2 comments:

cik najihah said...

rindu kau...

Anis Adila Aris said...

rindu kau jugak.. biel nak belanje aku nie..hehe