13 January 2011

Anda Seorang Blogger Yang........

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Jom kita tengok korang ni tergolong orang jenis apa...


Seorang blogger yang tak hiraukan blog orang lain


Hanya update belog sendiri tanpa singgah belog orang lain. Lepas taip panjang berjelar di belog sendiri dan terus sign out. Tidak suka nak jalan-jalan belog orang lain dan tak bergaul pun dengan blogger-blogger yang lain.


Seorang blogger yang rajin blogwalking tetapi tak meninggalkan jejak
Umpama seorang stalker, berkunjung rajin tetapi tidak meninggalkan apa-apa di belog yang dikunjungi. Lepas baca, komen dalam hati lepas tu terus pergi tengok belog orang lain. Kenapa ye? Malas nak taip aer, tak pe.. aku faham perasaan itu. ( aku termasuk dalam kategori in ;))
Bukan apa, nanti tersalah bagi pendapat kan malu, lebih baik mendiamkan diri.


Seorang blogger yang bila tengok blog orang, lepas baca terus tinggalkan jejak
 Lepas baca belog orang, mesti tinggalkan jejak. Tidak di coment, mesti di chat box. Supaya mudah untuk empunya blogger datang balik ke belog kita. Kurang-kurang dapat tambah follower, tambah kawan.











5 comments:

zati said...

semua di atas hehe

ab@h_Izz said...

...saya yg 3rd kut..

qoute "Lepas baca belog orang, mesti tinggalkan jejak"..Supaya mudah untuk empunya blogger datang balik ke belog kita" hi..hi

Anis Adila Aris said...

ab@h_Izz : betul la tue..tengok saya dah tgok belog awak..hehe

rainbowskittle(fain) said...

semua kot.

mE said...

mana-mana pon boleh..haha