16 January 2011

10 perkara aku menyampah dengan Fatin Liyana

Assalammualaikum dan selamat sejahtera



  • Aku menyampah tengok dia cantik sangat, dah la muka dia comel, putih lak tu. Boyfi aku yang gila memilih, payah nak cakap orang cantik tapi bila aku tunjuk gambar Fatin Liyana, terus cakap 

“eh, cantiknya, gambar sapa ni?”  
      Sebenarnya dia memang cantik, sempurna sangat ciptaan Tuhan :)

  • Aku menyampah dapat tahu yang dia ambik medic kat Indonesia. Pandai kot, bakal doctor tue. Macam aku ni, kalau aku cakap aku ambik QS, korang mesti cakap 

“ha?apa tue?” 
       dah la dia belajar kat oversea, aku ni overriver pun tidak.
       She is so perfect, bertuah sapa bakal laki ekau ye Fatin Liyana.

  • Aku menyampah tengok dia jadi model. Tangkap gambar sana-sini. Jadi model untuk butik dan macam-macam, lepas tu dapat barang-barang free lak.  Ye la, aku ni tangkap gambar pakai kamera tepon je, tu pun tangkap untuk diri sendiri.


  • Aku menyampah tengok follower dia beriban-riban. Sekali orang tengok belog dia dalam satu masa beratus-ratus, belog aku ni nak capai 10 orang tengok dalam satu masa pun tak lepas lagi. Memang layak belog dia dikunjungi ramai, blogger hot kan.


  • Aku menyampah tengok muka dia, link blog dia, nama dia ada kat semua belog orang yang aku kunjung. Fatin Liyana ini.. Fatin Liyana itu.. Fatin Liyana…………………….. Dia kan popular, seba b tu ramai cakap pasal dia.



  • Aku menyampah tengok dia ada baju yang cantik-cantik, macam-macam jenis ada. Shawl pun bersepah rasanya. Serius pandai gila si Fatin Liyana ni bergaya. Nak banding ngan aku ni, penakut orang ngumpat belakang, macam mane la nak pakai cantik-cantik.


  • Aku menyampah bila pergi mana-mana je, bila cerita pasal belog, mesti ada dialog macam ni  

“ wei, korang ada tak tengok belog Fatin Liyana, dia tu lawa gila, dah la pandai..bla…bla..blaa”  
       Untunglah tuan badan

  • Menyampah tengok dia ada abang dan adik yang super duper handsome.  Kak, jadi ipar boleh tak?


  • Menyampah tengok dia rajin sangat jawab soalan-soalan orang dekat formspring. Beramah mesra lak tu. Macam ni la baru boleh jadi blogger popular yang baik hati.


  • Menyampah tengok………………………………….. dah tak tahu nak menyampah sebab apa


Pisssttt; malas nak ambik gambar dia, nak tengok muka empunya badan, gi je la belog dia.

12 comments:

cik teyn said...

kak fel mmg comel .
u pom comel :)

Anonymous said...

ala..awk pon cntik pe.awk pon pandai pe..

Anis Adila Aris said...

mane ade la..
bese aje :)

wani said...

QS pon oke ape! kite pon nnti lps spm nk amek QS jgk laa. QS ssh x? btw, akk study kt mne? :D

Anis Adila Aris said...

kalau study leklok, senang jew :)
dulu ambiil dip kat perak, pastu dapat fast track terus ambik degree di shah alam.

Betty Latif @ BL said...

hahahaha!btl tu..bertuah die kan..ada segala2nya..

http://bettylatif.blogspot.com/2011/01/kekurangan-saya-jadi-kebanggaan-saya.html

Anonymous said...

akk cute gak :)
akk, na tanye.. QS tu science quantitative kan? sy minat gak.. na amek pas spm nih.. akk ley trangkan ta psl QS n ape kerjaye yg dapat pas amek QS tu.. terime kasih akk.. :)

Anis Adila Aris said...

eh tak la adik..
QS tu Quantity surveyor..ukut bahan..
best gak kos nie..hehe

Anonymous said...

ohh thanks akk yg santek :))

akak jugak... said...

akak confuse ni dik... ko nyampah ke ko puji?.. tapi ko ngan dia sama cantik ;)

Anonymous said...

akak confuse ni dik. ko nyampah ke ko puji ni?... tapi apapun, ko ngan dia sama cantik. :)

Anonymous said...

rezeki sorang2.. semua kata2 tu buang kat sampah je and move on..your better than her in a different way..in your own way :)..