15 December 2010

Zac Efron ..My Future Boyfriend

nak letak gambar yang hot je ;)

siapa tak kenal dengan Zac Efron yang super duper cute ni sangat la berada di bawah tempurung.
Mesti rasa nak lempang je aku laju-laju kan bila baca tajuk post ni tapi aku ada berita baik untuk perempuan-perempuan di luar sana, diulang GIRLS only, bapok-bapok atau gay tak termasuk.
sekarang lelaki yang GILA HANDSOME ni SINGLE !!! kalau nak tahu lebih lanjut baca sini
jadi adalah peluang untuk perempuan-perempuan di luar sana mempersiapkan diri nak ngorat Zac Efron ni.



2 comments:

rainbowskittle said...

woh, buleh tak kata padan muka kat zac ngan vanessa, haaa itulaa bersweet sangat. hahahah eeee jahadnye !

nabila faryzza said...

hhahaha! tawu la dye dh clash. laju je kau kann. ahkz!