12 December 2010

Update laju-laju

semalam sibuk blogwalking sampaikan nak post cerita baru kat blog sendiri pun tak sempat. Aku ni kalau dah jumpa 1 blog yang best, dari post pertama orang tu masa mula-mula buat blog sampai la yang post yang terakhir, dan akan terikat untuk baca lagi. Bertuah kan ada pembaca macam aku ni. Aku nak tengok camne cara penulisan mereka-mereka yang ada follower beribu ni. Dulu, mesti mereka start dari 0 gak, dah lama-lama ramai la peminat.

pissss : bila la aku nak popular ni..haha

3 comments:

Halia Kentang @ Annpaan said...

eh, sama ngan sy la..
msti nk bca post2 lme klu da terbca 1 post yg besh..
ehehehe

SHYLA said...

eh?kat mana ek ada kelas teater....nk join tp tak tahu kat mana..
skrg ni shyla join kelas tarian je...tak bez oh..

Anis Adila Aris said...

ikut kat u je..
hari 2 pun masuk koko, kelab dramma :)