19 December 2010

Tag Ngade-Ngade

Dah tuannya bagi tajuk ni ngade-ngade, aku follow je la..haha
nah baca jawapan ni Farah

‎1. What is my name in ur handphone

Plkn Farah & Plkn Farah 013 (senang aku nak cari Farah mana..hehe)

2. Who are me to u

Acik, adik beradik di PLKN :)

3. What u like best in me

Budak banyak cakap dan suka cerita kau

4. What u hate in me

Sebab kau comel sangat 

5. Word to describe me

Parut..haha

6. I LOVE/LIKE/HATE me

ilysm 

7. Song for me

Lagu PLKN boleh tak?haha

8. Colour for me

Blue, rasa macam sesuai je :)

9. Advice for me

Jangan takut nak bercinta lagi.. Pengalaman kan pengajaran yang berguna :)

Yang wajib menjawab tag ini
(siapa tak jawab, esok sakit perut..hih)

nabila faryzza
farah fatinah
lala
adilah morad
sesiapa yang baca entry ini

pisss: sapa dah jawab, plis tinggalkan link korang kat komen sini.. boleh aku baca pendapat korang tentang aku :)


3 comments:

akunajihah said...

hihi..tq syg angah...yg no 9 tu x ley bla..haha

Daleela said...

weh !! dahh jawab dahh. .
hihii. .thanks~~ :)
http://daelailala.blogspot.com/2010/12/tag-ngade-ngadeh-kahh-huhu-p.html

fara said...

http://faratina.blogspot.com/2010/12/tag-la-sayetaghaha.html

nah!!bace la..hahaha...