14 December 2010

Photo Contest: My Bestfriend Forever!!


tadi baca blog cik farah, tergerak hati nak join..
sapa nak ikut jejak langkah aku, boleh la klik sini

sebenarnya aku ni banyak sangat kawan baik.
waktu kat sekolah biasa, MRSM, PLKN dan UiTM.
tetapi aku pilih gambar kawan-kawan yang paling lama kenal aku



Mula berkawan sejak tahun berapa?

kami ni mula berkawan sejak tahun 2004 lagi.
cuba kira, dah berapa tahun kami menjalinkan hubungan sulit ni.. hehe
3 tahun aku duk mengadap muka diorang ni..
tido, makan, study dan banyak lagi buat sama-sama.
biasalah hidup asrama kan.

Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?

kawan dari form 1 sampai la sekarang, gambar ni pun diambil masa kami pergi buat trip ke Taman Negara tengah tahun ni.
Kami masih contact antara satu sama lain even jarang jumpa.
Kami susah senang bersama. ;)


5 comments:

SHYLA said...

nak join gak hehe

Anis Adila Aris said...

join la..
good luck =)

Mata Hati said...

nice...good luck yer ;)

si comel ...ahaha said...

msok la pic bnyk slit..aku nk tgok!!!! ahaha...
glamourny aku...

Anis Adila Aris said...

yg pic budak mane satu nak masuk bnyak sikit nie..
haha