02 December 2010

Mengisi Masa Lapang

Selepas tahu di tag oleh Acik aka Farah Najihah, laju-laju aku nak buat sebab aku pun tak ade nak idea nak cerita apa kat blog nie.
Tag nya berbunyi begini.....

Apa benda yang paling penting dalam hidup anda?
Handset, laptop, ic, lesen , kad atm,  bla..bla...

Benda yang terakhir beli pakai duit sendiri?
Seluar dan selendang warna purple..=))

Dimana tempat korang nak lansungkan perkahwinan dan apa tema perkahwinan korang?
Kat rumah aku ni je la, nak buat bese-bese aje.  Janji meriah dan berjalan lancar..

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
rasa-rasa  korang camne?(aku tanya balik pulak)

Berapa lama korang akan mencintai  kekasih korang?
Sampai dia berhenti mencintai diri ini (ayat macam mintak  pelempang)

novel atau buku terakhir korang beli?
ala...apa aer, dah lama sangat aku tak beli buku nie..

Antara mak dan ayah mana lebih korang mesra?
mama aku la..gosip-gosip, 

namekan orang yang betul-betul korang nak jumpa?
Lisa Surihani =))

Adakah korang basuh baju sendiri?
mesin yang tolong basuhkan..  

Dimanakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?
Genting Highlang.. ahkz..

pilih salah satu, peluk atau cium?
ala..susahnya nak bagi jawapan ( aku ni macam lapar kaki orang kan)

Bagitau 3 benda tentang orang yang tag anda?
sweet macam gula
senang jatuh cinta (sorry farah,,,haha)
kawan yang super duper best!!

Benda yang korang sayang sangat dalam hidup korang?
Laptop   (kalau hilang sape nak bagi yang baru ??)

6 lagu yang korang selalu  suka dan denggar?
Seriously, aku tak minat dengar lagu!!

7  blogger yang dipertanggungjwabkan untuk tag ini?
Nabila  Faryzza
Farah Fatinah
Adila Morad
dan sesiapa rasa nak jawab.  

3 comments:

Yaya Abu Bakar said...

akak taw nape anes nak sgt g Genting tuh... gateii naaa.. =p

Anis Adila Aris said...

hehe..
tapi abgteh dah tak keje kat sana..
27 hb nie die masuk uitm penang

akunajihah said...

waw,,syg ko lebeyyyy la angah

hehe