23 December 2010

Impian Tercapai

Assalammualaikum dan selamat sejahtera.
hari ni pergi buat x-ray di mentakab, kena salin baju bersama-sama kanak-kanak yang baru nak masuk form 1.
Payah bebeno kalau tak ada tempat persalinan, ni tidak kena tanggal baju depan orang.
Stop la cerita pasal salin-salin baju ni, nanti korang imagine lebih-lebih lak.


Nie aku nak cerita, adik aku si Ainaa dapat beh baru, biasalah nak masuk darjah satu. Aku nak bagi beg aku yang tak guna tu taknak, nak jugak beg roda.


empunya beg roda dangan beg rodanya


abaikan sepah di belakang tu ye.

memandang handphone aku buat hal, dan tadi aku dapat ni..



piss: padahal kegawatan ekonomi

6 comments:

Azman Roslan said...

nokia E5 tu kan..

Anis Adila Aris said...

a'ah..hehe

AfiekJibril said...

dah buat medic checkup la..haha...
wah enset baru...semperna msk s.alam ke??

Anis Adila Aris said...

smalam ad dah wat medic checkup..
ari nie wat xray je..hehe
tepon lame dah rosak..

nabila faryzza said...

pergh! kau rembat dulu. HAHA!
melepassss :(

Anis Adila Aris said...

tapi kan aku rasa tak best pun weh..
xde ape pun...