16 December 2010

Aku Dalam Dilema

klik untuk paparan lebih besar

sebenarnya aku dapat tawaran untuk lanjutkan pengjian aku ke degree tapi aku tak tahu nak terima ke tak..
boleh bagi nasihat tak kat aku??

4 comments:

.waniey jamaludin. said...

peluang depan mata..lebih baik grab~
good luck..

eh..org temerloh..hai~

Azman Roslan said...

tahniah la, sebab dapat sambung degree.. itu terpulang pada Anis nak sambung atau tidak.

Anis masih berminat nak belajar lagi atau sudah mahu kerja je sekarang ni?

Bagi aku la, better anis sambung je tapi dapatkan keputusan yang baik atau degree first class, baru senang nak cari kerja nanti..

apa-apa hal itu atas diri anis sendiri la ye.. heheh.. tahniah..

Yaya Abu Bakar said...

Nis, good things doesnt come twice... =')

Misz Sephia said...

Congrats!

Kalau dh dpt keje yg best, oklah nak tolak offer. Kalau tak, better further study. Student life mmg happening!