09 December 2010

2 Tahun Kami Kawan

Hari ini aku jumpa boyfi yang konon-konon handsome sangat tu. Tak sangka pulak pakai baju sama warna, dah memang jodoh agaknya.
Kami celebrate ulang tahun perkahwinan per"couple"an kami hanya di kedai mamak. even kedai mamak tapi aku happy gila hari ini. =)

sepotong kek untuk kami berdua. cebisan terakhir, kami terpaksa o som untuk menentukan siapa pemilik cebisan tersebut dan aku KALAH.

roti canai 1 keping sahaja untuk aku

roti canai biasa dan telur. Badan kurus kering tapi makan banyak.

kuah royi canai yang best

air si dia, konon-konon jaga kesihatan

macam biasa Teh o Ais

=)

<3

cukup..hehe

3 comments:

ciEk NiENa said...

semoga bahagia selalu.. HUHU

aisya said...

kek tu nampak sangat menggoda la..
hehe..
btw, congrats and semoga berbahagia...
=))

Anis Adila Aris said...

tq tau..amin... :)