09 November 2010

selesai sudah exam mencabar minda

hari ini aku exam Building Services II..
ape ye aku nak cakap pasal paper ni??
senang sangat
haha..ye aku tau aku tipu. macam mane nie, kenapa la setiap sem  mesti paper Building Services ni susah.http://www.emocutez.com
Last sem pun sama, aku carut-carut kat blog ni pasal paper Building Services gak.http://www.emocutez.com

Mulanya cam confident dah nak masuk exam, dapat soalan spot awal-awal lagi tapi memang tak boleh pakai.
Serius, aku takut result paper ni...

pissss: tapi kan, last sem lagi teruk aku jawab, sebab tak study pape. dapat gak C+..huhu..
Harap la paper ni past.. Amin

No comments: