07 November 2010

peperiksan kian berakhir

Hari tu gayanya gian sangat nak tulis blog. Tak sempat-sempat nak tunggu hari esok nak post cerita, tapi bila dah malas tu, berminggu-minggu tunggu nak tulis  taip benda baru.

Berbalik kepada tajuk post ni, aku dah nak habis exam ( tiba-tiba bangun, terloncat-loncat kegembiraan). Lagi 2 paper lagi sebelum aku akan menghabiskan masa di rumahku syurgaku.
Sem ni aku ada 7 paper untuk ditempuh iaitu 
English for Academic Purposes
Measurement of Construction  Paper I 
Islam and Environmental Management
Construction Technology
Measurement of Construction  Paper II
Building Services II
Construction Economics I

yang aku potong tu dah selamat aku menjawab.
Dalam harapan, semoga sem ini aku akan mendapat pointer yang better dari last sem. amin..

No comments: