10 November 2010

line broadband laju

waa... pagi-pagi buta aku dah post cerita. 
Actualy, aku memang tak tido lagi, memandangkan paper last lambat lagi, so aku menghabiskan masa dengan main game dan on9 di pagi buta ni. Line laju kowt..tengok blog orang lain pun, cepat je keluar gambar semua.
Dah jadi hobi lak baca cerita orang, tapi itu bukan bermakna aku ni busy body ye.


pisss... nak upload pic baru je sebenarnya...