25 November 2010

Natural Beauty Contest


Sekarang ni makin menjadi-jadi lak aku  masuk contest..
Kali ini aku join contest Natural Beauty yang dianjurkan oleh adik-adik comel Syamim dan Affat.
Mereka ni masih muda lagi, baru 15 tahun, baru habis PMR.
Sangat kagum sebab muda-muda lagi dah aktif blogger..

Syarat-syarat penyertaan:

1- Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!

2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest (Ada kat tepi blog nie haa)

3- Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.

4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contest NATURAL BEAUTY. Make-up tebal juga dilarang keras ye.

5- Gambar boleh bersama dengan Bestfriend anda, Boyfriend anda atau Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)

6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan join :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)

*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog anda. Tepek muka kau tu.

*Letak link entry anda tersebut di fan page Natural Beauty Contest.

*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu, kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.

*Suruh kawan kawan anda LIKE gambar anda tu. 5 Gambar paling ramai orang LIKE kami akan pilih salah sorang sebagai pemenang hadiah utama.





Oleh itu, aku telah memilih satu gambar yang aku anggap semulajadi cantik..uwaaaa..


 gambar sorang-sorang je... =))
no make-up no edit..


Orang-orang yang aku yakin akan join adalah..







12 comments:

Si Gadis Pipi said...

hehe... gudluck sis ;)
rajin nnti saya joi yer..

cekmet said...

tarikh tutup bila
haha

Anis Adila Aris said...

1 januari..
lambat lagi..=))

fara said...

asl ak x tersenarai??haha

nabila faryzza said...

macam malas pulakk nk join. HAHA +___+

Anis Adila Aris said...

fara > aku nak tag ko tp takot ko tak rajin..haha..

Jamie said...

Akim pun tlg promte ni...tentu la menang akak die yg santek ni :))

Anis Adila Aris said...

tq cikgu..=))

siti fatimah said...

kita dah like :)

Shaiful (Jang) said...

nice..

izwan tone excel said...

Boleh berkenalan....?

Anonymous said...

Assallamualaikum...boleh berkenalan tak ...?