19 October 2010

markah untuk test ctu

dulu aku pernah post kan yang aku ada test ctu. Ctu tu kiranya pelajaran Pendidikan Islam la kat universiti ni. ada 3 soalan tetapi kena jawab dua. Setiap satu soalan ada cabang soalan lain.
soalan pertama aku dapat full mark 15/15..
soalan tu berbunyi begini
a)senaraikan tiga masalah sosio-budaya
b) berikan dua contoh Qawaid Fiqhiyah



soalan a tu, aku jawab memang menggunakan kepala otak aku sendiri, yang b tue memanh aku ada gak tengok nota sikit-sikit tapi nselebihnya aku buat sendiri tau.

Soalan kedua pulak.. 
a) terangkan dua cara manusia mengenal alam sekitar
b)berikan bentuk hubungan manusia dengan alam ghaib

aku just dapat 6/15 sebab aku tak cukup masa nak jawab.




No comments: