19 October 2010

aku dah ketagih

perasan tak? hari ni dah 3 kali aku post entry dalam masa sehari.
Ambik ko, kalau tak post tu, berbulan lamanya. Sekali dah datang mood tu, 2,3 entri aku taip. aku peduli apa, blog aku kan. Suke hati la aku nak buat apa..
http://www.emocutez.com
cerita pasal ketagih, aku dah jadi ketagih balik ke laptop ni, kalau hari tu tengah zaman ada kelas, sehari tak bukak laptop pun takpe tapi sekarang celik je mata terus laju-laju bukak laptop. (tak payah la laju sangat)
biasalah godaan syaitan laknatullah musim nak exam nie.
jangan malas ye anis adila.. study..study.. MySpace

No comments: