19 October 2010

aku dah jumpa dia

korang dah baca belum post aku sebelum ni? Tanda Lelaki Sayang..
sebenarnya aku nak cerita yang aku dah jumpa lelaki tue. MySpace
nama dia Nurudin Nazrin...
aku kenal dia waktu aku kecik lagi, umur 13 tahun. Dia satu kelas dengan aku waktu tu, kitorang selalu study main titik-titik sama-sama.. ala, permainan yang kat buku petak-petak uh.
lagipun waktu tu dia jadi orang tengah dengan pakwe monyet aku. ( perlu ke mention pakwe sebab waktu tu cinta monyet)
Lepas cuti sekolah, dalam bulan 3 rasanya, dia dah tak datang sekolah sebab dah pindah sekolah agama.
waktu tu macam tak kisah pun dia ada ke tak..hehe.. MySpace
selepas dah beberapa tahun, aku pun dah beberapa kali tukar monyet pakwe, akhirnya aku jumpa balik dia.
Waktu tu macam terkejut beruk MySpace
muka dah matang, ketinggian dah bertambah, badan pun cam dah besar sikit. Kalau nak dibandingkan waktu form 1, nampak sangat macam budak kecik. Dah la waktu tu memang aku tengah kesunyian, tak de monyet nak teman aku bergayut, topup RM 5, sebulan pun tak habis-habis. pastu dah jumpa ni, dia ajak mesej. Baru sekejap mesej, dia cakap dia suka kat aku dari form 1 lagi.. dia jadi orang tengah aku sebab nak rapat dengan aku.. waa, terharunya.. MySpace

akan bersambung...... (entri panjang sangat)

No comments: