19 September 2010

i'm falling in love with Sean Faris

Bila aku tengok dia, hati aku berbunga-bunga..
Wah.. Indahnya ciptaan Tuhan ni.
cair aku bila tengok dia..meleleh-leleh.
bila tengok badan dia.. berketul-ketul
tergugat Iman aku. (beristighfar)
tetapi die sangat la handsome.
super duper cute!!!
tersenyum aku sorang bila tengok dia senyum.
cantiknya gigi dia..
mancungnya hidung dia..
manisnya kulit tahi lalat dia kat bibir.
memang perfect lah nak wat jadi laki aku ni..
tapi aku tau angan-angan je kan..
tapi kan tak mustahil gak kalau dia terbaca blog aku ni..
tapi mesti dia tak faham aku cakap melayu ni.
sebaris ayat untuk dfahami oleh awak Sean Faris
i'm falling in love with u Sean Faris. ILYDSM

my love .. =))

he is super duper cute

wooooooowwww!!! delicious.. ;P

cantiknya gigi..


No comments: