23 September 2010

hidup cam dak gedik


tadi aku dengan kawan-kawan tengok cerita piranha..
ceritu agak 18 PL la. Kami cepat-cepat siapkan assignment dan set baik punya tempat dan menonton cerita tersebut.
Dah la cerita tak ada subtitle even bi pun. Mula-mula tengok cam bosan, sound yang tak berapa dengar membuatkan kami agak je orang tu cakap apa.
Lepas dah masuk je part 3 cerita tu, kami dah start menjerit-jerit. Tak payah subtitle pun sebab banyak action je. Piranna tu gigit rambut orang dalam cerita tu, aku lak yang lebih kibas rambut. haha..Dan ceritanya ala-ala final destination gak la.
Pape pun malam ni sangat seronok menggedik menjerit-jerit bersama Zakiah, Hamidah dan Nabila. =))


pissss : macam tak ada kaitan je tajuk dengan isi..

1 comment:

Raja Fiqri Fauwaz said...

bahaya cita ni.

Ada 1 part yang mendealah tu putus, pastu piranha makan, pastu muntah balik.. Memang rare..