24 August 2010

Test CTU

Tadi aku ada test CTU pukul 8.30 malam.
Dapat tahu ada Test pukul 5.00 petang tadi. Memang tak lah kalau aku nak study kan.
Balik bilik lepas kelas, aku tido, bangun-bangun pergi dewan makan, beli makanan.
Aku memang tak study tapi aku ada gak la baca pasal Qawa'id Fiqiyyah.
Bila waktu test dah gelabah letak nota port baek punya nak tiru.
Ustaz duduk je kat meja, cepat-cepat tengok nota. Dah sampai separuh masa terakhir, baru sedar yang tersalah format jawab test.
Ah, bengan gila. Dah la banyak nak tulis. 1 point setengah muka surat. Memang merapu la aku jawab soalan test tadi. haha
Dan aku tak sempat nak jawab semua soalan. Selamat tinggal 9 markah. 
so, padan muka kamu ye Anis Adila kerana tak study. Kau ingat kau pandai la..
Nanti dah dapat result test ni, aku bagitau ye. =))

No comments: