22 August 2010

Cantik Itu Kamu Contest 4 You



Dah lama tak update blog, tiba-tiba update nak masuk contest kan.
Contest nie aku jumpa masa tgh blogwalking, aku tengok tarikh tutup 31.8.2010 nie. Sempat lagi aku nak mencuba nasib. =))

Contest nie dianjurkan oleh blog MAWARPINK dan CHANTEK ITU KAMU, syarat-syarat dan peraturan boleh la tengok kat sini.

Ini adalah gambar yang aku rasa boleh menang.. =))


=

Gambar yang cantik ini dipilih kerana bagi aku pemandangan dia cantik sangat even waktu ni aku takdelah cantik.. Harap gambar ini boleh menang.... =))






2 comments:

cantikitukamu said...

good luck dear.. thanks sbb join.. pakai bju kurung nmpk sweet jek.. suka tgk bju kurung merah.. hee~

Anis Adila Aris said...

thankz..=))
harap gambar nie bawak tuah..hehe