10 July 2010

kembali mengarut

ish..ish.. dah berabuk blog nie.. kena kemas balik nie..
bukan tak selalu bukak, selalu sangat tapi just nak baca blog orang len je..
contoh-contoh blog yang diminati ialah..

penulisan blog mereka cool gile and then mereka cantik..
biasalah orang cantik sukakan sesutu yang cantik..( ops!!! jangan kau nak perasan kat sini ye)

Mintak maaf kepada follower sekalian kerana sudah lama tak update blog ni, cuti yang panjang hanya habiskan masa untuk tidur, makan masakan wan yang meleOp & dating bersama pakwe yang comot. Ye la, kalau dah balik uitm dihatiku tue nanti, dah tak ade can nak wat semua perkara yang best tue..

Walaupun saya dah habis cuti semester, tapi sayya akan cerita perkara yang telah dilakukan waktu cuti, ala-ala cam karangan PERKARA YANG DILAKUKAN SEMASA CUTI SEKOLAH. Dulu masa sekolah rendah, cikgu selalu suruh wat karangan tue bila habis cuti.

No comments: