23 July 2010

bergembira bersama di TAMAN NEGARA 2

Seperti yang dijanjikan saya akan sambung entry yang lepas pasal percutian aku dan kawan-kawan ke Taman Negara, Pahang. Enjoy the picture k!! =)))

air sungai yang sangat jernih dan tak berapa dalam...
cantik sangat

kawan-kawan yang disayangi

selepas turun dari canopy, masa nie tunggu abang BOTAK tu jemput kami nak pergi mandi air sungai tp gambar mandi tak leh di upload.. BAHAYA!!! nanti jadi 18sx plak blog saya ni..

on the river!! hehe..
=))


malam tue kami pergi night walk, jalan dalam hutan sebab nak tengok binatang dengan lebih dekat. Saya dapat tengok rusa tau..


No comments: