13 May 2010

Mia Sara Nasuha @ Amani


Sape tengook cerita Adamaya?? angkat tangan!!!

Saya tau pasal cite nie, masa saya kat hostel lagi. Bila da start cuti sem ni, macam tak sabar-sabar nak tengok cerita tu, orang kata BEST. Bila dah tengok, cerita tu memeng SUPERB!! walaupun mama cakap cerita tu cam mengarut sebab ada ke suami sebaik Adam tu. Antara tarikan cerita ini adalah kecomelan Amani atau nama sebenarnya ialah MIA SARA NASUHA.

Mari kita lihat gambar-gambar MIA SARA yang super duper cute macam SAYA..ops!!






1 comment:

sophie said...

Sangat comel!!!