01 April 2010

c O u P L E

sekarang jam sudah menunjukkan pkul 3.13 am tp mata aku masih lom ngantuk..
prasaan aku bergolak, mcm2 perasaan ada..
marah + sedih + sakit ati + kecewa + suka = diri aku sekarang.
knp COUPLE tajuk utama post aku sebab aku x tido lagi sebab COUPLE..
kepada yg membaca dan merasa aku menaip post untuk die, cube baca smpai habis..

sape x sayangg hubungan yang da terjalin setahun lebih ni, gila aku sayang hubungan ni, x pernah aku kekal COUPLE selama nie tapi skang kepala aku serabut gile.. aku da penat nak nangiis pasal sume nie. dan ko kate ko da x brguna.. ak x ckap pown camtu..
so terpulang pd ko la nak wat keputusan.
dalam perkhwinan, leleki juga menceraikan isteri..

aku gilekan sayang hubungan nie..
sumpah aku cakap tp camni lak jd.
pape pown klau da xde jodoh nak wat camne.Aku doakan kbhagiaan diri masing2..

3 comments:

aSh'MeCk'Da said...

hmm..
standard la gaduh dlm hub,akk yang dak kawen pun mcm2 ada,sampai sakit kpala,ni dari smlm xmakan sb gaduh ngn mamat tuh,geram sume ada,dorunk xkan faham apa yang wanita rasa sb dorunk xduduk di tempat kita..

Anonymous said...

alaa...urm...sory lar....syg anis sgt9999 lar....

anis adila said...

hehe..
syg kamoo jugak..
sgt sygkan kamoo...